Thursday treatment, in another shape

WEB DESIGN
MAD MEN
LÅTAR INFÖR LÖRDAG
PACKA

Vår kurs Writing har inte riktigt känts som något för mig. För mycket fokus på just idéskapandet har gjort att jag har tappat bort mig själv när det gäller själva skrivandet. Såklart innehåller reklam många gånger text, även om jag personligen gillar då det är kort och koncist. Men – beror ju på kunden, kontexten och liknande.

Jag har ändrat mig! Igår, närmare bestämt. Till nästa onsdag ska vi skriva en pressrelease, följaktligen mer text, vllket definitivt är något för mig!

Om vi återgår till Copywriting delen – nu publicerar jag mina första annonser som jag har gjort.

Vi fick i uppgift att utifrån två målningar av M.C Escher göra två annonser inom samma kampanj och för samma företag/service. Jag valde Porsche, och så här blev resultatet!

Porsche ad1
Porsche ad2

Sista tjutet: Web designen går bra. Jag försöker att lära mig Photoshop i första hand, det är mycket att ta in på två dagar och två stora program. Har börjat skissa på min egen hemsida/portfolio, underbart! Hoppas också på att kunna använda några av alla HTML och CSS skills jag lär mig här i WordPress!

Advertisements

4 Comments

Filed under Uncategorized

4 responses to “Thursday treatment, in another shape

 1. Besse

  Ja, det är ju budskapet som är “the message” och då är kreationen som helhet lika viktig. Copywritern ansvarar för texten, ADn för bildlösningen och projektledaren för att det är inom ramarna och enligt kundens uppsatta målsättning. Men, hur problemlösning ser ut kan lika ofta vara vem som i teamet (Copy, AD och PL + assistenter eller event. digitala specialister) som jobbar ihop. Ibland kommer ADn med rubriken, copyn med bildlösningen och PL med något viktigt i innehållet, eller tvärtom ;-)

 2. Nas

  jag gillade den första bäst! var ska du???

 3. B: Precis!! Och det är projektledare som jag ser mig själv som i framtiden.. Det är bra att du har koll inom området, jag lär behöva det i framtiden :)

  N: Tack! Jag ska till Ingarö och barnvakta kusinerna tills imorgon! Då vi ses!!

 4. emma

  Spännande att få ta del av vad du sysslar med vännen! Me like the cone-thing!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s